Vakantiehoeve Hanneken Tas biedt 3 vakantiewoningen onder één dak, apart of samen te huur voor groepen tot 20 personen. Elke woning heeft zijn eigen karakter. Alle vakantiewoningen zijn voorzien van een keuken met keramische kookplaat, vaatwasser en combi-oven en een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Slapen doe je op echte hotelbedden, onder donzige dekens en zachte kussens, hier kom je zeker tot rust!

Op de begane grond grenzen de woningen elk aan een terras met een picknickbank.
De tuin die om de hoeve heen ligt, is bedoeld voor alle gasten van de vakantiehoeve. Hier kunnen kinderen (en volwassenen) volop spelen.

 

 

 

 

 

‘t Huis van Moetje Jonne

4-6 personen

‘t Huis van Moetje Jonne is het voormalige woonhuis van de hoeve en bevindt zich aan de voorzijde, op de begane grond. Deze vakantiewoning bestaat uit een ruime, gezellige woonkamer, een moderne keuken en badkamer. Je slaapt hier in de voorkamer, die vroeger tweede woonkamer was, of in het ‘opkamerke’, een sfeervolle kamer op de tussenverdieping. De oorspronkelijke details, zoals de marmeren sierhaarden en de prachtige gekleurde tegelvloeren zijn bewaard gebleven.
Aan de achterzijde kijk je uit over de ruime tuin en terras, grenzend aan de keuken.

 

 

 

 

 

Lindeloft

2-6 personen

De Lindeloft beslaat de verdieping boven ‘t Huis van Moetje Jonne. Deze vakantiewoning heeft een loft-achtige indeling met de keuken en woonkamer in één ruimte. Onder de prachtige houten balken vinden we de oude spekschouw, waar vroeger spek in werd gerookt. De hele ruimte is voorzien van een houten vloer. Slapen doe je hier in de grote slaapkamer, die uit twee delen bestaat door de mezannine. Vier grote dakramen zorgen voor een zee van licht. Hier wordt je elke dag wakker onder de Lindebomen.

 

 

 

 

 

Kastanjekamer

6-8 personen

De Kastanjekamer bevindt zich in het achterste deel van de hoeve, de voormalige koeienstal. Het is de grootste vakantiewoning. Op de begane grond is de stal omgebouwd tot een zaaltje, met een bar en open keuken met zithoek. Hier heb je uitzicht op de weilanden en de koeien, en het terras grenzend aan de keuken. Boven bevinden zich nog een zithoek, badkamer en slaapruimte, sfeervol onder de houten balken. Ook deze ruimte is voorzien van een prachtige houten vloer.