In 2007 haalde Veer het diploma van Landbouwgids. Ze kan geïnteresseerden op een professionele manier rondleiden op het landbouwbedrijf. Sinds de start zijn er al heel wat groepen langs geweest om te kijken hoe het er vandaag de dag aan toe gaat op een modern landbouwbedrijf.

Een bezoek aan de Hanneken Tas Hoeve duurt ongeveer twee uur. Je groep wordt ontvangen in de loods van de boerderij. Tussen de pakken stro en hooi kunnen boterhammen opgegeten worden.Ruiken, voelen en proeven voor de allerkleinsten, grotere kinderen leren alles over de koeien en de kalfjes in een rondleiding op maat. Wie dat wil, mag ook de varkens een bezoekje brengen.Na afloop kunnen jullie nagenieten met een hapje en een glas verse chocolademelk.

De rondleidingen zijn geschikt voor grote en kleine kinderen van 0 tot 99 jaar.

Tarieven

Scholen

2,5 euro per kind, met een minimum van 50 euro, proevertje en verrassing inbegrepen.

Overige groepen

5 euro per volwassene, proevertje inbegrepen.
3 euro per kind, proevertje en verrassing inbegrepen.

Hoe reserveren?

Mail voor meer informatie naar info@hannekentas.be.

We bekijken dan samen de mogelijkheden.

 

Landbouwgids

foto: Een leuke én leerrijke rondleiding op de Hannekentashoeve

Landbouwgids?

De opleiding tot landbouwgids kadert in een opleidingstraject voor gidsen en is een specialisatie in de algemene gidsenopleiding, met als kennisterrein de Vlaamse Land- en tuinbouw. Als landbouwgids ben je in staat om een professionele manier themarondleidingen en bedrijfsbezoeken te organiseren.
Voor meer informatie: http://extranet.kvlv.be